PALVELUT

KIINTEISTÖJEN PERUSKORJAUS

Jusmar tarjoaa korjausrakennuspalveluita vuosien kokemuksella. Peruskorjaustyöt ovat erikoisosaamistamme ja toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta projektimme edistyvät ja valmistuvat ajallaan.

KIINTEISTÖ- JA TOIMITILAMUUTOSTYÖT

Kiinteistön ja toimitilojen elinkaaren aikaisissa muutostöissä olemme kokenut, nopea ja luotettava kumppani. Toteutamme vakaalla ammattitaidolla muutostyölle asetetut laadulliset ja tekniset vaatimukset, ympäristötavoitteita unohtamatta. Kokeneen ja ammattitaitoisen henkilöstömme sekä laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta pystymme toteuttamaan haastavimmatkin muutostyöt sovitussa aikataulussa sekä pitämään projektin sidosryhmät ajantasaisesti tiedotettuna työmaan edistymisestä.

KIINTEISTÖKEHITYS JA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTOKSET

Toimimme kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien yhteistyökumppanina vaativissa lisä- ja täydennysrakentamisen kehityshankkeissa pääkaupunkiseudulla. Täydennysrakentamishankkeissa teemme vahvasti yhteistyötä hankkeiden sidosryhmien, kuten asuntoyhtiöiden ja kiinteistön omistajan kanssa. Pitkäaikaisella kokemuksella, ammattitaidolla sekä vahvalla projektinjohtamisella tuotamme arvoa kiinteistön omistajalle.

TOTEUTUSMUODOT

Projektit toteutamme hankkeiden päätoteuttajana. Toteutusmuodoista meillä on vahva osaaminen ja kokemus aina tavoitehintaisista projektinjohtourakoinnista kiinteähintaisiin kokonaisurakkamuotoihin.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen

Yhteystiedot
Olen kiinnostunut
Kiitos mielenkiinnostasi palveluitamme kohtaan!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.