Kiinteistökehitys tarkoittaa kiinteistön käyttötarkoituksen muuttamista tai jalostamista, usein uudis- ja korjausrakentamisen keinoin. Tuloksena voi syntyä uusia koteja, työpaikkoja tai kokonainen kaupunginosa.

Meille kiinteistökehitys on toimimista investorin/rakennushankkeeseen ryhtyvän yhteystyökumppanina, esim. projektinjohtourakoitsijana kiinteistökehityshankkeessa. Rakennusliike Jusmar Oy tarjoaa kiinteistökehityshankkeissa ammattitaitonsa tilaajan käyttöön siten, että molemmilla osapuolilla on yhteinen intressi hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Museokatu 3 – ullakkorakentaminen

Rakennusliike Jusmar Oy tuo kiinteistökehityshankkeeseen ammattimaisen osaamisen mm. suunnittelun ohjaukseen aikataulusuunnittelun, hankinnan ja rakentamisen asiantuntijana. Ohjaus kohdistuu teknisiin suunnitteluratkaisuihin, niiden toteutuksen työturvallisuuteen sekä suunnitelma-asiakirjojen sisältöön ja ajoitukseen. Kiinteistökehityshankkeessa meidän velvollisuutena on myös tarkastaa suunnitelmien aika-, kustannus- ja laatutavoitteidenmukaisuus sekä niiden toteutettavuus ja sopivuus hankintaan ja tehdä projektin tavoitteisiin yhtyviä ammattimaisia ehdotuksia suunnitelmien kehittämiseksi.

Rakennusliike Jusmar Oy:llä on käynnissä saman aikaisesti useampia eri vaiheessa olevia kiinteistökehityshankkeita mm. ullakkorakentamishankkeita investorien kanssa.

Seuraava

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen

Yhteystiedot
Olen kiinnostunut
Kiitos mielenkiinnostasi palveluitamme kohtaan!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.