TÖIHIN JUSMARILLE

Tule osaksi kunnianhimoista ja hyvähenkistä joukkoa, joka tekee aina piirun verran paremmin. Tarvitsemme rohkeita ja kokeneita rakennusalan ammattilaisia riveihimme. Saat kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, lounas-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä reilun ja tasapuolisen palkkiojärjestelmän. Jätä heti avoin hakemus rekrytointikumppanimme Baronan sivuilta tai jatka lukemista.

Jusmarin tavoitteena on kasvaa korjausrakentamisen markkinajohtajaksi. Tavoite on iso ja silti varsin realistinen muutamista syistä:

Taitavat ja reilut ihmiset

Meillä työskentelee 20 korjausrakentamisen huippuammattilaista, jotka osaavat pitää projektit hyppysissään ja joiden kanssa on pirun kiva tehdä töitä. Kaikki Jusmarilla kulminoituu luottamukseen ja avoimuuteen. Teemme kaikkemme, että jokainen työmaa valmistuu aikataulussaan ja sovittujen kustannusten raameissa. Tätä varten meillä on oma, tehokas toiminnanohjausjärjestelmä. Emme ole koskaan myöhästyneet ja tunnemme vastuumme asiakkaillemme.

Yhteistoimintamallisissa projekteissa ihmissuhdetaidot ovat kaikki kaikessa. Olemme ylpeitä, että jusmarilaiset ovat harvinaisen taitavia sopimaan asioista ja ottamaan ihmiset huomioon – oli kyse sitten asiakkaista, alihankkijoista tai loppukäyttäjistä. Huolehdimme henkilöstöstä ja se hohkaa ulospäinkin. Vapaus, vastuu ja itsenäinen työnteko ohjaavat vahvasti toimintaamme. Emme kyttää, vaan luotamme toisiimme. Olemme matalaportainen organisaatio, jossa myös yrityksen johto on päivittäisessä tekemisessä mukana – kaikilla meistä on yhtä lailla kädet savessa, ja kaikkien mielipidettä arvostetaan.

Merkittäviä saneeraushankkeita

Teemme työmaita ja saneeraushankkeita, jotka saavat muilla toimijoilla puntin tutisemaan. Pelkokerroin ja riskit ovat joskus kovat, mutta kokemuksella, taitavalla projektinhallinnalla ja yhteistyöllä saadaan urakat maaliin ja suuria onnistumisia.

Jusmarin tiimissä tulet kohtaamaan laadusta tinkimätöntä asennetta, välillä suuruudenhulluja haaveita ja avoimen jeesaamisen kulttuurin. Olemme ylpeitä siitä, ettemme välitä väitellä ja riidellä, kuten kai alalla on tapana. Olemme itse asiassa helkkarin huonoja siinä. Keskustelu saa olla tiukkaa, mutta aina sovitaan ja löydetään ratkaisu. Sitoudumme kaikkien kanssa reiluun ja hyvähenkiseen kumppanuuteen heti ensimmäisistä sekunneista lähtien.

Kasvua kohti koko ajan yhdessä

Olemme vakavarainen yritys ja teemme hallittua kasvua omilla vahvuuksillamme, järjellä ja isoin unelmin. Uskomme, että yhdessä saavutettua hyvää tulee jakaa henkilöstölle.

Henkilöstömme vaihtuvuus on pientä, sillä kannustamme kaikkia työntekijöitämme kehittämään osaamistaan. Uuden oppimiselle ei koskaan sanota ei. Työllistyminen tiettyyn positioon ei tarkoita, että jämähtäisit siihen koko työurasi ajaksi. Vastaava työmaajohtaja Joni Hovisilta kuvaa kehittymistään näin:

”Olen ollut rakennusalalla pian 18 vuotta, joista Jusmarilla viisi. Kaipasin hieman jo lisähaasteita, joten ilmoitinkin esimiehelleni kiinnostukseni työpäällikön rooliin. Sainkin eteeni liudan mahdollisia työpäällikön koulutuksia, joihin voin osallistua työnantajan kustantamana.” Lue koko Jonin uratarina