URAKAT AINA AJOISSA MAALIIN

Asiakalupaus

Toteutamme asiakkaidemme vaativatkin korjausrakentamisen projektit kellontarkasti ja hyvässä yhteisymmärryksessä eri sidosryhmien kanssa. Pidämme lupauksemme ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Kokonaisvaltainen palvelu, vastuullinen toiminta ja yhteistoiminnallinen projektien toteutus luovat perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille.

Visio

Tavoitteenamme on olla ensisijainen valinta ammattirakennuttajille, jotka haluavat toteuttaa vaativat korjausrakentamisen projektinsa korkealaatuisesti, kellontarkasti ja kustannustehokkaasti.

Arvot

Ammattiylpeys

Meille on kunnia-asia tuottaa onnistuneita projekteja asiakkaillemme. Ammattitaitomme ilmenee huippuosaamisena, lupausten pitämisenä, täsmällisyytenä, työn sujuvuutena, kustannustehokkuutena ja vaatimuksenmukaisena toimintana.

Vastuullisuus

Onnistumisemme ytimessä on vastuullisen toiminnan periaatteet kaikessa toiminnassamme. Kohtelemme toisiamme ja kaikkia sidosryhmiämme kunnioittavasti ja syrjimättömästi, sekä huolehdimme ympäristövastuustamme.

Aito kuunteleminen

Kuuntelemme toisiamme – onnistumme ja kehitymme yhdessä. Aidon kuuntelun myötä ymmärrämme myös kumppaniemme intressit ja huomioimme nämä toiminnassamme.

Ei ainuttakaan myöhästynyttä projektia

Jusmar on alusta asti keskittynyt kunnianhimoiseen ja täsmälliseen korjausrakentamiseen. Toteutamme hankkeita, jotka ovat kokoluokaltaan 1–6 M€ ja kestoltaan 0,5–1,5 vuotta. Kaikki Jusmarin työssä kulminoituu luottamukseen – aikatauluista ei tingitä. Jusmarin henkilöstö on harvinaisen taitava sopimaan ja ottamaan ihmiset huomioon, oli kyse sitten asiakkaista, alihankkijoista tai loppukäyttäjistä.

Merkkipaalut

 • 2003 Jusmar perustettiin. Ensimmäiset vuodet töitä paiskittiin pientöissä ja aliurakoinnissa – korkealle asetetut tavoitteet takaraivossa.
 • Vuonna 2007 Jusmarin liikevaihto nousi miljoonaan euroon.
 • Vuonna 2008 Jusmar sai rakentamisen Laatu ry:n RALA-pätevyyden talonrakennuksen pääurakoinnista.
 • Jusmar nousi vuonna 2014 korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.
 • 2014 käynnistyi ensimmäinen yli kolmen miljoonan euron peruskorjaushanke
  Vantaan Kulomäessä. Tilaajana kohteessa toimi Eläkevakuutusyhtiö ELO.
 • 2015 otettiin käyttöön itse kehitetty ISO 9001-2008 standardin mukainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka osaltaan takaa aikatauluissa ja budjeteissa pysymisen.
 • 2016 liikevaihto kipusi yli viiden miljoonan.
 • 2018 Yrityksen johtamis- ja toiminnanohjausjärjestelmä päivitettiin vastaamaan ISO9001:2015 standardin vaatimuksia.
 • Vuonna 2020 liikevaihto oli yli 20 miljoonaa ja henkilöstön määrä noussut 20:een.

Meistä sanottua

”Yhteistyö Jusmarin kanssa on ollut mutkatonta ja rehellistä. Heillä on tiivis ja ketterä organisaatio, ja hankkeissa on ennakoiva ote. Ensimmäinen yhteistyöhankkeemme oli Senaatin yhteiskäyttötilaja kiertotalouspilotti. Jusmar pyrki sisäistämään hankkeemme erityistavoitteet ja etsi aktiivisesti itse ratkaisuja niiden toteutumiseksi työmaalla. Pilottihankkeessa olimme tottakai kaikki uuden edessä ja Jusmar suoriutui hyvin, vaikka työ sisälsi uuden opettelua. Jusmar hoiti sovitun tiedottamisen hyvin, ja loppukäyttäjät olivat tyytyväisiä.”

– Rakennuttajapäällikkö Janne-Pekka Niininen, Senaatti

“On kunnia-asia ja taitavan projektinhallinnan ja osaavan henkilöstön ansiota, ettei meillä ole ainuttakaan myöhästynyttä projektia.”
– Jyrki Puska, toimitusjohtaja

“Teemme paljon haastavia saneerauksia, joihin kaikki urakoitsijat eivät uskalla lähteä. Riskit niissä on toki välillä isot, mutta fiilis on hyvä, kun saa maaliin kohteen, johon muut eivät ole uskaltaneet tarttua.”
-Joni Hovisilta, vastaava työnjohtaja

“Ihmisemme ovat ratkaisukeskeisiä, huumorintajuista ja reiluja. Olemme helkutin huonoja riitelemään. Kaikissa kumppanuuksissa vastakkainasettelua tärkeämpää on luottamus, avoimuus ja reiluus. “
– Jussi Airaksinen, perustaja

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen

Yhteystiedot
Olen kiinnostunut
Kiitos mielenkiinnostasi palveluitamme kohtaan!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.